Wat anderen over mij zeggen

The pin branding

Vera Lauret:

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

Zelfliefde jaar 

Sigrid Eggink:

“Vind je learndash programma om de training zelf in elkaar te zetten super handig en duidelijk. Het is echt een toffe training voor andere ondernemers. Ik word nu zelf ook blij van mijn eigen jaarprogramma. Het krijgt echt vorm en kan iets maken waar ik trots op ben: mijn zelfliefde academy. Mijn jaarprogramma komt zo tot leven vanuit mezelf. En in het proces kan ik het zelfs steeds mooier maken. Dus… super blij mee! En legt het mega duidelijk uit!”

Blue phoenix marketing

Sabina

“Nu ik de cursus volg, denk ik dat ik er wel uit was gekomen. Maar met jouw cursus gaat het een stuk sneller, begrijp ik het beter en snap ik was ik aan het doen ben.’

Marjolein van Dongen

De leeromgeving ziet er fantastisch uit en wat ik het aller waardevolst vond was het contact tussendoor, het geduld waarmee Cindy werkt en de goede uitleg en flexibiliteit van haar kant.