Het is zo ver!
Er komt een gratis e-book!

En nee, niet zo een shitty ding waar je niks aan hebt en ik je alleen maar wil overtuigen om samen aan de slag te gaan.

Het wordt een waardevol e-book dat je sowieso kan gebruiken of je nu alsnog alleen aan de slag wilt gaan, met mij samen wilt werken óf een andere webbouwer. Dit heb je nodig!

Het is zo ver!
Er komt een gratis e-book!

En nee, niet zo een shitty ding waar je niks aan hebt en ik je alleen maar wil overtuigen om samen aan de slag te gaan.

Het wordt een waardevol e-book dat je sowieso kan gebruiken of je nu alsnog alleen aan de slag wilt gaan, met mij samen wilt werken óf een andere webbouwer. Dit heb je nodig!

dingen die je moet weten voor je aan de slag gaat met een leeromgeving

Niets is zo vervelend om tijdens een kennismakingsgesprek met een webbouwer of halverwege het zelf bouwen overvallen te worden met vragen over hosting, wat voor e-mail programma je wilt gebruiken, je betalingsysteem of platform voor je video’s

HELP! WATTES?!

Precies! Dat bedoel ik. Ik merkte dat mijn klanten regelmatig nog niet over deze vragen hadden nagedacht en het gevoel kregen dit in een split second te moeten beslissen.

Dat wil ik veranderen.

In mijn e-book ga ik je stap voor stap meenemen én adviseren over alles dat komt kijken en waar je over na mag denken bij een leeromgeving. Denk aan hosting, e-mails, betaalsysteem, facturatie e.d.! 🙂

Sounds good, right?

Wil jij binnen kort aan de slag met een leeromgeving? Schrijf je hieronder alvast in en je ontvangt hem als eerste! 🙂

Wie is
Cindy?

Ik ben Cindy, 29 jaar en woonachtig in het Westland (tussen de kassen ;-)) Voor de human design kenners: 2/4 splenic projector it is 🙂

Ik ben vanaf mijn 9de opgegroeid met alleen mijn vader en broer. Een echte mannenwereld, waarin ik mij niet altijd thuis voelde. Ik was hierdoor veel te vinden op mijn kamertje. Achter mijn laptop.

De plek waar ik vanaf mijn 12de úren doorbracht. Websites uitpluizen, code leren begrijpen. Code leren schrijven. Ik wilde alles weten over website techniek. 

Toch besloot ik met mijn studie en andere kant op te gaan: onderwijs. Maar na MBO onderwijsassistente en bijbaantjes in de IT (nope, ik kon het niet loslaten ;-)) kwam ik hier op terug.

De vervolg opleiding werd een HBO opleiding in Digital design. Ik leerde hierin alles over digitale klantbeleving, doelgroep (en hoe zij de online techniek gebruiken en waar je rekening mee houd per doelgroep), technische mogelijkheden en natuurlijk ontwerpen zelf!

Inmiddels bouw ik 3 jaar fulltime leeromgevingen en heb ik lange tijd klanten (> meer dan 40) helemaal ontzorgt. Maar steeds meer voel ik dat het anders wil. Dat ik een mix wil: Zelfstandig werken en een ijzersterke leeromgving voor je neerzetten en samen aan de slag te gaan op een interactieve dag en daarna je rechterhand blijven (zodat jij nóóit meer techniekpaniek ervaart). Daar wordt mijn HD 2 én 4 lijn heel blij van 😉