In no-time een
eigen professionele leeromgeving
zonder technisch gedoe.

Ik help jou aan een gebruiksvriendelijk en professionele leeromgeving in Learndash, die volledig bij jou past. Door te gaan werken met slimme systemen, het technische sterk te bouwen en jou alle kennis te leren die je nodig hebt.

In 8 weken
een magische leeromgeving
voor je laten bouwen

Ik help jou aan magische leeromgeving in Learndash, die volledig bij jou past. Door jouw cursus, functionaliteiten én doelgroep in kaart te brengen, te werken met slimme systemen, en het technische sterk te bouwen creëeren we een perfecte leerbeleving voor jouw klant.

Meld je aan voor de
Gratis masterclass

Wil jij heel graag beginnen met een online leeromgeving, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je nodig hebt?

Ik nodig je uit voor de gratis masterclass op 23 maart 2023 om 14:00 uur waarin ik je álles vertel over wat je nodig hebt voor een perfecte online leeromgeving en welke dingen je absoluut niet mag vergeten.

Je wilt een online cursus, Maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Je bent al een tijd aan het ondernemen en het gaat de goede kant op. Je kan redelijk leven van je omzet, maar je wilt absoluut meer. Je hebt grote toekomstplannen en een bedrijf met een omzet van > €5000 – €10.000, dat voel jij wel!

Een van de dingen die je daar voor wilt inzetten is een online cursus, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen of wat je nodig hebt. Je verstuurt je facturen nu gewoon nog lekker met de hand en deelt af en toe een inspiratie mail met je klant. Dat het je tijd kost, maakte voor nu niet heel veel uit en vond je wel prima zo.

Maar voor je cursus wil je dat anders: Dit wil je het liefst in 1 keer goed neerzetten en er zo min mogelijk naar om hoeven te kijken. Je wilt dat het professioneel en technisch sterk staat, zodat je er óók mee kan opschalen.

Je verlangt naar jouw ideale leven met meer groei en winst in je bedrijf, maar ook meer vrijheid, een flexibele agenda én een fijne balans in je leven.

Dit zijn dingen die zó
Herkenbaar zijn voor jou

Ik weet precies
Waar jij naar verlangt.

Jij wilt jouw eigen fantastische omgeving die écht van jou is en waarmee je kan doen wat je wilt. 

Je wilt geen basic uitstraling, maar dat deze écht van jou is en je hier jouw creativiteit in kwijt kunt. Je wilt jouw cursus kunnen creeëren. Je wilt niet vast zitten aan beperkingen, een bepaalde indeling binnen een module of dat het in 1x af moet zijn.

Zo werkt het niet voor jou. 

Jij wilt het mooiste en beste creeren voor jouw klant, maar wel in alle vrijheid, onafhankelijkheid en flexibiliteit door het te bouwen in een eigen platform op jouw website.

Je wilt gewoon beginnen, maar wel direct een professioneel platform hebben. Je wilt voorbereid zijn op de toekomst met opschalen én jouw cursus stap voor stap verbeteren, zonder steeds van platform te moeten wisselen.

Dat klopt, Maar wat
vertellen anderen over jou?

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

-Vera Lauret | The pin branding

Wat is je
Werkwijze?

Ik help jou aan magische leeromgeving in Learndash, die volledig bij jou past. Door jouw cursus, functionaliteiten én doelgroep in kaart te brengen, te werken met slimme systemen, en het technische sterk te bouwen creëeren we een perfecte leerbeleving voor jouw klant.

De investering

De investering voor de magische learndash experience is eenmalig €750 euro en daarna €75 euro per maand

Vertel eens wat over Jezelf.
Wie ben je, Cindy?

Ik ben Cindy, 29 jaar en woonachtig in het Westland (tussen de kassen ;-)) Voor de human design kenners: 2/4 splenic projector it is 🙂

Ik ben geboren en getogen in het Westland, maar af en toe fladder ik ook wel eens uit naar het zuiden des lands of Amsterdam. Ik ben niet zo ‘plek vast’.

Ik heb een HBO studie gevolgd in Communicatie en multimedia design. Ingewikkeld he? Komt gewoon neer op ontwerpen van digitale producten waarbij je sterk rekening houdt met de behoefte van de klant en de eindgebruiker én dat nog eens in een mooi jasje.

Ik rolde op mijn 12de al de wereld in als mini webbouwer en ben dit nu na 18 jaar nog steeds niet zat. Ik kijk nog steeds met even veel nieuwsgierigheid naar deze wereld en wil altijd weten hoe iets werkt én beter kan.

Meld je aan voor de
Gratis masterclass

Wil jij heel graag beginnen met een online leeromgeving, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je nodig hebt?

Ik nodig je uit voor de gratis masterclass op 23 maart 2023 om 14:00 uur waarin ik je álles vertel over wat je nodig hebt voor een perfecte online leeromgeving en welke dingen je absoluut niet mag vergeten.