bouw met 6 simpele modules je eigen unieke leeromgeving zonder stress en technisch gedoe.

Ik help je aan een unieke en gebruiksvriendelijke online leeromgeving die volledig bij je past en voor je werkt. Door je te adviseren in werken met slimme systemen en kwalitatieve software, het technisch sterk te bouwen én te ontwerpen en je alle kennis te leren die je nodig hebt.

blank

bouw met 6 simpele modules je eigen unieke leeromgeving zonder stress en technisch gedoe.

Ik help je aan een unieke en gebruiksvriendelijke online leeromgeving die volledig bij je past en voor je werkt. Door je te adviseren in werken met slimme systemen en kwalitatieve software, het technisch sterk te bouwen én te ontwerpen en je alle kennis te leren die je nodig hebt.

blank

Je kan het
wél zelf.

Je bent coach, therapeut of kennisondernemer en wilt beginnen met een online cursus. Het idee speelt al een tijdje in je hoofd en je vindt het tijd om er écht iets mee te gaan doen. Maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Je hebt nog niet echt iets staan van de inhoud én al helemaal geen kaas gegeten van de techniek.

Je hoort andere ondernemers over een cursus via instagram, via de email of een online platform zoals Kajabi, maar dat voel jij allemaal niet zo. Maar jij wilt het niet houtje-touwtje of hoge kosten. Jij wilt het graag in een eigen online leeromgeving, betaalbaar én professioneel.

Je wilt het allemaal zelf doen, dat vind je leuk, maar niet alles alleen moeten uitzoeken en niet op een expert kunnen terug vallen.

je herkent dit
als geen ander

Je wilt het niet alleen doen, maar vindt het wel leuk om het zélf te doen. Of het nu administratie is, een online betaalsysteem of het bouwen van je website: jij vind het leuk om zelf te doen en deed het altijd alleen. Maar inmiddels kun je het niet meer ontkennen: er gaat altijd meer tijd in zitten dan je lief is als je het alleen doet en je beseft je nu dat je die tijd helemaal niet daar aan wilt besteden. Je wilt het zélf doen, maar niet alles zélf uitzoeken en moeten uitproberen. Je wilt gewoon de stappen, software én advies van een expert.

Je hebt helemaal geen zin in houtje-touwtje resultaat en gepruts. Je hebt geen zin om continue brandjes te moet blussen, dat er elke keer iets is wat niet lekker loopt en je moet oplossen en dat je niet weet waar te beginnen. Je wilt begrijpen wat aan het doen bent en dat het staat zonder stress en technisch gedoe. Je wilt kunnen vertrouwen op je systemen en rust! 

Je wilt een online omgeving met unieke uitstraling met je eigen huisstijl. Want hoe tof is dat je jouw omgeving helemaal zélf kan ontwerpen en je alles neer kan zetten waar jij wilt? Dat je klanten niet hoeven te zoeken naar je werkboeken, je een samenvatting aan tekst onder je video kan zetten of aan het eind van de module een quiz? Je wilt geen one of a kind zijn met een standaard omgeving waarin je klanten moeten zoeken en je je stiekem schaamt voor hoe het er uit ziet en werkt.

Je wilt je zelfstandig dingen kunnen aanpassen, want als je iets wilt, wil je het NU. Geen half jaar wachten, ook geen jaar. Je bent best ongeduldig en komt daar eerlijk voor uit. Je wilt alles zelf kunnen wat je nodig hebt om zelfstandig binnen je leeromgeving te werken en nooit hoeven te wachten op een webbouwer. Je wilt ook NU beginnen met bouwen. (ok, got it)

“Nu ik de cursus volg denk ik dat ik er misschien wel alleen was uitgekomen, maar met jouw cursus gaat het een stuk sneller, begrijp ik het beter en snap ik wat ik aan het doen ben.”

Reviews

Sabina | Blue phoenix marketing

“Nu ik de cursus volg denk ik dat ik er misschien wel alleen was uitgekomen, maar met jouw cursus gaat het een stuk sneller, begrijp ik het beter en snap ik wat ik aan het doen ben.”

Reviews

Sabina | Blue phoenix marketing

Een leeromgeving willen bouwen zonder hulp kost je áltijd meer.

Tijd investeren in uitzoeken hoe iets moet zijn uren waarin je anders geld kan verdienen.

Jouw eigen online leeromgeving

Daar wil jij op kunnen vertrouwen. Je wilt dat die ijzersterk werkt en het precies is zoals jij voor ogen hebt.

Je wilt niet continue moeten rennen en vliegen, omdat er weer iets niet werkt omdat je het houtje-touwtje hebt gebouwd. Dat je klanten appen dat ze dingen niet kunnen vinden, omdat je niet weet hoe het anders kan. Het levert je alleen maar stress en frustratie op. Je hebt daar geen zin in. Je wilt dat een leeromgeving vóór je werkt.

Je wilt nu echt de stap zetten naar een professionele leeromgeving met online cursus die jou rust geeft in je bedrijf, meer inkomsten en een betere balans in je leven. Nooit  ‘nog even snel’ iets moeten uitzoeken, terwijl je eigen lekker in de avond op de bank wilde ploffen met je gezin. Je weet het zelf al ‘dat even snel’ bestaat niet. 

En dat is precies waarom ik deze cursus hebt ontwikkeld. Ik wil niet dat je máánden bezig moet zijn met uitzoeken hoe het moet en met houtje-touwtje resultaat of zelfs géén resultaat.

Ik wil je happy zien en dat je niet alles alleen hoeft uit te zoeken, maar je alle professionele informatie* op 1 plek kan vinden én mij altijd vragen mag mailen.

Ik wil dat je het leuk gaat vinden om in je leeromgeving te werken en je er blije klanten aan jouw cursus over houdt.

* Informatie die ik afgelopen 2 jaar heb verzameld door full-time leeromgevingen te bouwen, uit te proberen, te testen in live omgevingen én keuzes heb gemaakt op basis van ervaring in >40 leeromgevingen. Ik gebruik alle tools, die ik jou leer, óók voor mijn eigen klanten.

blank

Mijn
Portfolio

Mijn
Portfolio

Wie is
Cindy?

Ik ben Cindy, 29 jaar en woonachtig in het Westland (tussen de kassen ;-)) Voor de human design kenners: 2/4 splenic projector it is 🙂

Ik ben vanaf mijn 9de opgegroeid met alleen mijn vader en broer. Een echte mannenwereld, waarin ik mij niet altijd thuis voelde. Ik was hierdoor veel te vinden op mijn kamertje. Achter mijn laptop.

De plek waar ik vanaf mijn 12de úren doorbracht. Websites uitpluizen, code leren begrijpen. Code leren schrijven. Ik wilde alles weten over website techniek. 

Toch besloot ik met mijn studie en andere kant op te gaan: onderwijs. Maar na MBO onderwijsassistente en bijbaantjes in de IT (nope, ik kon het niet loslaten ;-)) kwam ik hier op terug.

De vervolg opleiding werd een HBO opleiding in Digital design. Ik leerde hierin alles over digitale klantbeleving, doelgroep (en hoe zij de online techniek gebruiken en waar je rekening mee houd per doelgroep), technische mogelijkheden en natuurlijk ontwerpen zelf!

Inmiddels bouw ik 3 jaar fulltime leeromgevingen en heb ik lange tijd klanten (> meer dan 40) helemaal ontzorgt. Maar steeds meer voel ik dat het anders wil. Dat ik een mix wil: Zelfstandig werken en een ijzersterke leeromgving voor je neerzetten en samen aan de slag te gaan op een interactieve dag en daarna je rechterhand blijven (zodat jij nóóit meer techniekpaniek ervaart). Daar wordt mijn HD 2 én 4 lijn heel blij van 😉

 

blank