Samen aan de slag met
jouw perfecte leeromgeving
zonder techniekpaniek

Een eigen professionele leeromgeving, maar het liefst zo min mogelijk bezig zijn met de techniek?

In mijn 6 – weekse VIP traject ga ik samen met jou aan de slag. Ik realiseer voor jou een unieke online leeromgeving in jouw eigen design. Ik bouw en koppel alles wat nodig is aan techniek (betaal- en e-mailsysteem, facturatie én de leeromgeving zelf) en we gaan samen op de livedag de inhoud van jouw cursus er inzetten.

Samen aan de slag met
jouw perfecte leeromgeving
zonder techniekpaniek

Een eigen professionele leeromgeving, maar het liefst zo min mogelijk bezig zijn met de techniek?

In mijn 6 – weekse VIP traject ga ik samen met jou aan de slag. Ik realiseer voor jou een unieke online leeromgeving in jouw eigen design. Ik bouw en koppel alles wat nodig is aan techniek (betaal- en e-mailsysteem, facturatie én de leeromgeving zelf) en we gaan samen op de livedag de inhoud van jouw cursus er inzetten.

Je wilt een professionele leeromgeving, Maar je ziet als een berg op tegen de techniek.

Je bent al een tijd aan het ondernemen en het gaat de goede kant op. Je kan redelijk leven van je omzet, maar je wilt absoluut meer. Je hebt grote toekomstplannen en een bedrijf met een omzet van > €5000 – €10.000, dat voel jij wel!

Een van de dingen die je daar voor wilt inzetten is een online cursus, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen of wat je nodig hebt. Je verstuurt je facturen nu gewoon nog lekker met de hand en deelt af en toe een inspiratie mail met je klant. Dat het je tijd kost, maakte voor nu niet heel veel uit en vond je wel prima zo.

Maar voor je cursus wil je dat anders: Dit wil je het liefst in 1 keer goed neerzetten en er zo min mogelijk naar om hoeven te kijken. Je wilt dat het professioneel en technisch sterk staat, maar het idee om dit zelf te moeten bouwen geeft je een lichte paniekaanvaal.

Je verlangt naar jouw ideale leven met meer groei en winst in je bedrijf, maar ook meer vrijheid, een flexibele agenda én een fijne balans in je leven.

Dit zijn dingen die zó
Herkenbaar zijn voor jou

Ik weet precies
Waar jij naar verlangt.

Jij wilt jouw eigen fantastische omgeving die écht van jou is en waarmee je kan doen wat je wilt. 

Je wilt geen basic uitstraling, maar dat deze écht van jou is en je hier jouw creativiteit in kwijt kunt. Je wilt jouw cursus kunnen creeëren. Je wilt niet vast zitten aan beperkingen, een bepaalde indeling binnen een module of dat het in 1x af moet zijn.

Zo werkt het niet voor jou. 

Jij wilt het mooiste en beste creeren voor jouw klant, maar wel in alle vrijheid, onafhankelijkheid en flexibiliteit door het te bouwen in een eigen platform op jouw website.

Je wilt gewoon beginnen, maar wel direct een professioneel platform hebben. Je wilt voorbereid zijn op de toekomst met opschalen én jouw cursus stap voor stap verbeteren, zonder steeds van platform te moeten wisselen.

Dat klopt, Maar wat
vertellen anderen over jou?

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

-Vera Lauret | The pin branding

Hoe werkt dit
traject met livedag?

Je hoofd volproppen met informatie die je één keer nodig hebt en daarna nooit meer. Dat vind ik zonde van je energie en geeft je onnodige stress en technisch gedoe. Daarnaast krijg je de uitstraling (bijna) nooit zo professioneel als een designer.

Dat wil én doe ik anders. Ik leer je liever álles dat je vaker nodig hebt om zelfstandig te werken met je online leeromgeving.

Aan de start van dit traject hebben wij een kennismakingsgesprek, daarin breng ik samen met jou in kaart wat je nu hebt en wat je nodig hebt voor professioneel resultaat. Na het kickstartgesprek lever jij de eerste module aan en maak ik een ontwerp. Uniek, passend in jouw huisstijl en afgestemd om de inhoud van je cursus. Je mag er feedback op geven.

Na akkoord op het ontwerp ga ik alles voor je regelen: je betaalsysteem, de geautomatiseerde e-mails, automatisch versturen van je facturen én het bouwen van jouw perfecte leeromgeving! 🙂

Na het realiseren hebben we nog een livedag. Op deze livedag ben ik de hele dag jouw rechterhand. Jij gaat jouw leeromgeving volledig vullen met modules en lessen, maar ik geef je alle tips en tricks, zodat je in no-time klaar bent. Aan het eind van de livedag weet je precies hoe jouw leeromgeving werkt en kun je zonder stress of paniek gaan verkopen.

Hoe ziet
de livedag eruit?

Zijn er voorwaarden
om mee te doen?

Om mee te kunnen doen aan deze livedag zijn er geen specifieke voorwaarden, maar het is voor jezelf wel fijn als je in grote lijnen de inhoud weet van jouw cursus.

Wat als ik al een Learndash omgeving heb?
Om de technische kwaliteit én de gebruiksvriendelijkheid te garanderen ontvang je van mij een voor geinstalleerde WordPress omgeving waarin je zelf verder gaat werken.

Je begint dus echt in een nieuwe omgeving en kunt niet verder werken in je bestaande omgeving. Natuurlijk kun je wel je eigen Learndash licentie gebruiken als je die al hebt.

Wat is de investering?

De investering is €750,00 ex btw of 2 x €375,- ex btw.

Hoe zit het eruit als
de livedag is geweest?

Na de livedag kun je zelf verder met jouw leeromgeving, maar zoals iedereen het leerproces kent: je kan nooit alles in 1x. 

Na de livedag heb je een keuze: Je gaat óf zelfstandig verder aan de slag en je regelt ook zelf de licenties t.w.v. $600 per jaar. 

Of je besluit om in de follow up te stappen. De follow up is €30 euro per maand en maandelijks opzegbaar. Wanneer je instapt in de follow up krijg je toegang de community waar je vragen kunt stellen en kennisartikelen kan vinden die jouw op weg helpen. Daarnaast zitten ook de benodigde licenties inbegrepen én doe ik het onderhoud voor jouw leeromgeving: de updates en back-ups.

De ervaring van
Vera | The pin branding

Al een enorm lange tijd had ik in mijn hoofd om een online Pinterest cursus te gaan opzetten maar wat me tegenhield was echt de techniek. Ik vind het leuk om dingen op te zetten en uit te denken maar ik wilde het gelijk goed opzetten zonder dat ik daar zelf te veel gedoe mee had. Toen vond ik Cindy en die heeft de gehele leeromgeving opgezet waardoor ik mezelf alleen maar bezig hoefde te houden met de inhoud. Een jaar later gebruik ik de academy nog dagelijkse met liefde en plezier en mijn klanten ook!

Vertel eens wat over Jezelf.
Wie ben je, Cindy?

Ik ben Cindy, 29 jaar en woonachtig in het Westland (tussen de kassen ;-)) Voor de human design kenners: 2/4 splenic projector it is 🙂

Ik ben geboren en getogen in het Westland, maar af en toe fladder ik ook wel eens uit naar het zuiden des lands of Amsterdam. Ik ben niet zo ‘plek vast’.

Ik heb een HBO studie gevolgd in Communicatie en multimedia design. Ingewikkeld he? Komt gewoon neer op ontwerpen van digitale producten waarbij je sterk rekening houdt met de behoefte van de klant en de eindgebruiker én dat nog eens in een mooi jasje.

Ik rolde op mijn 12de al de wereld in als mini webbouwer en ben dit nu na 18 jaar nog steeds niet zat. Ik kijk nog steeds met even veel nieuwsgierigheid naar deze wereld en wil altijd weten hoe iets werkt én beter kan.